Alga Maris është një krem ​​unik kundër diellit sepse ofron një formulim të bazuar në përbërës natyralë, një filtër që është 100% natyral dhe mbrojtje të jashtëzakonshme qelizore të Alga-gorria.
Ruani në një vend të freskët dhe të thatë pas hapjes.

Po shfaqen krejt 4 përfundimet